Ainekset (2 annosta):
- 1 ruukku basilikaa
- 2 valkosipulin kynttä
- 50 g parmesaania
- 50 g pinjansiemeniä
- 1/2 dl oliiviöljyä
- pastaa
- 10 g voita
- Pese ja hienonna basilika ja valkosipuli. Laita molemmat yleiskoneeseen ja lisää joukkoon myös parmesaani ja pinjansiemenet.
- Käynnistä kone ja lisää öljy nauhana sekaan.
- Laita valmis pistou jääkaappiin.
- Keitä pastaa 120 g per ruokailija reippaasti suolatussa vedessä.
- Valuta valmis pasta (jätä varmuuden vuoksi hieman keitinvettä) ja lisää kuumaan kattilaan kylmä voi ja pistou. Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.
- Nauti välittömästi tuoreen patongin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti