tiistai 21. elokuuta 2012

Mausteinen pyttipannu

On muuten hyvää. Ja niin helppo tehdä ettei tätä oikein voi edes kokkaukseksi sanoa. Pyttipannu eli spydäri siis. Haet vain kaupasta uusia perunoita ja punasipulia sekä laadukasta ja mahdollisimman mausteista ja lihaisaa makkaraa niin se on siinä.

Ainekset:
  • mausteista makkaraa
  • uuden sadon perunoita
  • uuden sadon punasipulia varsineen
  • suolaa
  • mustapippuria
  • kananmuna
  • öljyä paistamiseen
Valmistusohje:
  1. Keitä perunat vedessä kypsiksi mutta varo keittämästä niitä liikaa.
  2. Pilko makkarat. Hienonna punasipulit varsineen. Pilko keitetyt perunat.
  3. Paista makkarat ja perunat öljyssä kypsiksi. Lisää lopuksi sekaan vielä punasipulit varsineen ja kuullota ne nopeasti. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Paista samaan aikaan kananmuna toisella pannulla.
  5. Kokoa annokset ja nauti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...